voorwaarden zapteam lasertag

 

1. Aansprakelijkheid

1.1 De ZapTeam Arena

Onze arena is met grote zorg en met oog voor veiligheid ingericht en zowel de arena als onze apparatuur wordt voor het spelen zorgvuldig gecontroleerd. Desondanks zit een ongeluk in een klein hoekje bij actieve buitensporten zoals lasergamen.

ZapTeam kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade of gevolgschade, direct of indirect, die een speler lijdt door het gebruik van de door ZapTeam beschikbaar gestelde uitrusting of speelterrein, tenzij die schade het gevolg is van opzet of grove schuld van ZapTeam. Door te boeken bij ZapTeam geef je als opdrachtgever aan je bewust te zijn van de risico’s van het beoefenen van een actieve sport in een gebied met obstakels en die bewust en op eigen risico aan te gaan.

1.2 Eigen locatie

Speel je op een eigen locatie of op een vrij toegankelijke locatie in het bos, dan draag jij als organisator en opdrachtgever de volledige verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de veiligheid van het terrein en de spelers.

2. Gedragsregels

2.1 De Opdrachtever is altijd eindverantwoordelijke voor de spelers en hun gedrag.

2.2 Spelers dienen ten allen tijde te luisteren naar de instructies van de ZapTeam begeleiders.

2.3 Spelers dienen met respect om te gaan met natuur en apparatuur in en om het speelveld, geen dingen kapot te maken of afval achter te laten.

2.4 Spelen onder invloed van alcohol is in geen geval toegestaan. Indien een speler aangeschoten of dronken is behoud ZapTeam het recht het spel stop te zetten zonder teruggave van betaalde gelden. De beoordeling van individuele gevallen van alcoholgebruik ligt geheel bij ZapTeam en over een besluit kan geen discussie worden gevoerd.

2.5 Indien eigendommen van ZapTeam door nalatigheid of misbruik van een speler kapot gaan, dient de opdrachtgever de ontstane schade te vergoeden. ZapTeam zal daarvoor een factuur sturen die binnen 7 dagen na dagtekening voldaan dient te worden.

 

3. Annuleren

3.1 Onze diensten vallen onder de vrijetijdsbesteding. Omdat in de overeenkomst die bij het boeken wordt aangegaan een bepaald tijdstip of een bepaalde periode van nakoming is voorzien, vervalt het herroepingsrecht. Annuleren is wel altijd mogelijk onder de voorwaarden in 3.2

3.2 Annuleren tot 14 dagen voor de boekingsdatum is kosteloos. Binnen 14 dagen voor de boekingsdatum rekenen wij 50% van het boekingsbedrag. Binnen 2 dagen voor de boekingsdatum rekenen wij het volledige boekingsbedrag. 

3.3 In geval van erg slecht weer kan je de ochtend voor de dag van de boeking kosteloos verplaatsen of annuleren.  Bij regenval van 1mm per uur of meer is het lasergamen niet leuk meer. We kijken dan naar de weersvoorspelling op jouw speellocatie.

3.4 Het kan zijn dat in geval van slecht weer zoals genoemd in 3.3, ZapTeam Outdoor uit eigen beweging maar altijd in overleg met jou de boeking annuleert of een nieuwe datum zoekt.

3.5 Een boeking kan altijd kosteloos verplaatst worden naar een andere datum. Ook kan een boeking ‘on hold’ worden gezet tot uiterlijk een jaar na de originele boekingsdatum.

4. Boeken

4.1 Boeken is alleen mogelijk door meerderjarige personen.
4.1 Een boeking is pas definitief wanneer de betaling van die boeking binnen is. Betalen kan veilig online via iDeal.
4.3 Bij het definitief maken van de boeking middels betaling, gaat opdrachtgever akkoord met deze voorwaarden.

 

5. Klachten

5.1 Mochten er onverhoopt klachten zijn dan kan de opdrachtgever altijd contact met ons opnemen en zullen wij ons uiterste best doen de klacht op een prettige manier af te handelen. Als dat niet tot een oplossing leidt dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

5.2 Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.