Kinderfeestje Lasergamen

Het leukste kinderfeestje

Er is geen leuker feestje dan een kinderfeestje lasergamen. ZapTeam begeleid op een leuke manier de spellen en maakt een programma van verschillende lasergames, dat wij terplekke aanpassen op de groep. Elke groep is tenslotte anders.

Wij zijn steeds in het veld aanwezig om de kinderen te helpen als ze vragen hebben. Zo zorgen wij dat de kids altijd een superleuke tijd hebben! 

Ontspannen ouders

Lekker relaxen tijdens het kinderfeestje!

Puur genieten

 

Terwijl wij met de kids bezig zijn kunnen jullie als ouders of begeleiders met een kopje thee of koffie lekker ontspannen in de zon zitten, of juist in de schaduw van onze prachtige Home Base tent. Het eerste kopje koffie of thee is gratis!

Bij groepen tot totaal 10 personen mogen twee ouders tegen het kindertarief meespelen. Je kan als ouder dus ook gewoon lekker meedoen!

Eten en drinken

 

Je mag zelf snacks en drinken meenemen (geen drinkpakjes aub) of je kan bij een koop koffie, thee, gekoelde sinas, cola of een zakje chips kopen ons voor slechts €1,-

 

Picknick tent

Wil je vooraf of achteraf 30 minuten gebruik maken van onze gezellige picknick tent? Dat kan voor €15,- extra. Borden, bestek, bekers en gratis limonade staan voor je klaar en wij doen de afwas!