lasertag

Gear

de nieuwste lasertag guns met terugslag
realtime statistieken en scores
veel verschillende spelvormen

onze gear

Als enige in Nederland gebruiken wij deze hypermoderne lasertag guns met terugslag effect! 

De guns zijn helemaal draadloos en hebben een gewicht dat precies goed is voor de beste bewegingsvrijheid.
Jouw scores worden realtime op de display van je lasergun getoond.

Optioneel draag je een target vest dat superlicht en heel comfortabel is, je kan het gewoon over je kleding aantrekken. Afhankelijk van waar je op je vest geraakt wordt krijg je meer of minder schade. En pas op, want je kan ook op je gun geraakt worden!

“bij andere lasertag bedrijven moet je zo’n zwaar vest aan of een stomme hoofdband op en zit je vast aan je lasergun. maar niet bij zapteam!”

Je kan een super comfortabel en licht target vest dragen waarop je geraakt kan worden,  dat over je eigen kleding heen kan aantrekken. Het vest trilt waar je geraakt wordt!

Je kan ook zonder vest spelen als je dat liever wil.

Gear

Tripwire mines

Bommen

Med Kits

Domination Box

Scopes

Base Stations

Zijn de geweren zwaar?

Nee. Ze zijn niet zwaar, ongeveer 1400 gram (de meeste andere lasergame guns wegen 2 kilo of meer) maar hebben toch genoeg gewicht om realistisch te voelen. Ze zijn zowel voor kinderen vanaf 8 jaar als volwassenen geschikt om uren mee te spelen.

Zitten er draden aan de laserguns?

Nee, al onze spullen zijn volledig draadloos. Je kan dus nergens achter blijven haken en hebt ultieme bewegingsvrijheid!

Gaat het snel kapot?

Onze spullen zijn gemaakt om in zware omstandigheden te worden gebruikt. Regen of een botsing met een boom of de grond is geen probleem, dus je kan zorgeloos rondrennen en lasergamen!

Zijn de lasers gevaarlijk?

Nee, de guns gebruiken infrarood licht, wat ook uit de afstandsbediening van je TV komt. Het is volkomen veilig!

Voor hoe oud is lasertag?

Lasergamen is leuk voor alle leeftijden! Onze guns, vesten en hoofdbanden zijn niet te zwaar zodat zowel kinderen vanaf 8 jaar als volwassenen er een spannend light-battle gevecht mee kunnen houden.

Omdat de geweren niet te zwaar zijn kan je lekker lang spelen zonder moe te worden!

Wordt je toch moe, dan is een pauze van 15 minuten halverwege kosteloos inbegrepen.

Kan het ook binnen?

Onze lasertag gear is geschikt voor binnen en buiten. Je hebt een speelveld van minimaal 300 m2 nodig en voldoende obstakels om achter te schuilen. Verder kunnen wij de guns zo afstellen dat ze binnen niet al te ver schieten, of buiten juist tot 120 meter ver accuraat zijn!

Welke acessoires zijn er?

Bommen

Die ontploffen na een bepaalde tijd. Dus wees op je hoede!

Tripwire Mine

Deze mijn ligt goed verborgen… Als je struikelt over de ‘draad’ (een infrarood sensor) dan gaat hij af en is het met je afgelopen.

Med Kits

Essentieel in het speelveld – ben je gewond, dan kan je uit deze speciale med kit je power-ups halen zodat je snel weer verder kan lasergamen

Scopes

Onze laserguns zijn standaard uitgerust met een ‘Red Dot’ scope die je helpt om goed te richten. Zo kan je met wat oefening op 120m een doel raken!

Wat is een Domination Box?

Onze moderne Smart Domination Box is de kern van veel lasergame spellen. Hij kan op diverse manieren veroverd worden maar pas op, hij kan ook radioactief zijn. Dus blijf er niet in de buurt staan!

outdoor lasertag

Wil jij ook lasergamen met de gaafste guns van Nederland?