Outdoor Lasergamen

Bij ZapTeam kan je geweldige lasergame battles spelen op onze speciaal ingerichte outdoor lasergame arena van 3000m².

Onze hypermoderne guns hebben een realistisch terugslag effect¹ en zijn helemaal draadloos! Het vest -waar je ook op geraakt kan worden- is licht en comfortabel en trilt bij elke hit. 

Wij nemen de tijd voor jou.

De tijd die je boekt is de speeltijd: 15 minuten uitleg krijg je er gratis bovenop.

Bekijk de outdoor lasergame mogelijkheden voor volwassenen en kinderen!

Onze outdoor lasergame arena’s liggen in Wolfheze en Oosterbeek, dichtbij Arnhem en Ede en zijn heel makkelijk bereikbaar (5 minuten van de snelweg). En zelfs bereikbaar met de trein.

 

N

De nieuwste laserguns

N

3000m² outdoor arena

N

Individuele scores

N

Comfortabel vest

N

Veel speeltijd

N

Gratis pauze en uitleg

Lasergamen voor kinderen

Kom met je kinderfeestje lasergamen op de spannende ZapTeam Arena! We spelen verschillende leuke lasergamespellen met onze gave guns en lichte, comfortabele vesten. Jouw vrienden en vriendinnen zullen nog lang over je lasergame feestje praten!

Je ouders kunnen lekker relaxed toekijken met een gratis kop koffie of thee, of zelf meedoen als ze willen. Beter kan niet, toch?

Lasergame kinderfeestje

Je speelt de lasergames met je eigen kinderfeestje, wij voegen nooit groepen samen. Bij lasergamen heb je onbeperkt munitie en onbeperkt levens. Als je getagged bent ga je namelijk naar de dokter en die zorgt dat je weer verder kunt spelen. Bij Zapteam zijn er geen verborgen kosten.

Picknicken in de feesttent

Voor of na het lasergamen kan je picknicken en cadeautjes uitpakken in onze gezellige feesttent! De taart moet je wel zelf meenemen. Borden, bestek en limonade zijn gratis aanwezig.

Wij doen de afwas! 

Kampvuur

Je kan ook achteraf marshmallows roosteren boven het kampvuur! Dat is een perfecte afsluiting van jouw lasergame kinderfeestje.

Allerlei lasergame spellen

Omdat onze lasergame apparatuur volledig digitaal aangestuurd wordt kunnen we allerlei spannende lasergame spellen aanbieden! We delen jouw lasergame feestje zo in dat er verschillende lasergames langskomen.

 

Hieronder zomaar een greep uit de vele mogelijkheden.

Team battle

Met twee tot maximaal vier teams kan je tegen elkaar strijden. Tussen de battles door kan je zien welk team het beste is door de gedetailleerde scores die automatisch door ons systeem worden bijgehouden!

Zombie apocalypse

Tijdens een Team Battle breekt opeens de zombie apocalypse uit! Een van de spelers verandert in een zombie. Als je de zombie niet op tijd doodt, dan wordt je gebeten en verander je zelf ook in een zombie…

All for one

Bij dit spel is het ieder voor zich. Je kan niemand vertrouwen, iedereen heeft het op jou gemunt! De winnaar is de speler die het langst overleeft.

Kinderen tegen de ouders

Daag je ouders uit! Zij krijgen natuurlijk wel meer levens, maar kunnen zij het opnemen tegen jouw hele kinderfeestje?

 

Capture the flag

Centraal in de arena staat de Domination Box. Wanneer een van de teams hem als eerste raakt gaat de tijd lopen. Wie verovert de Domination Box als eerste? 

Hoe lang is het leuk?

Het hangt natuurlijk van de groep af, maar onze ervaring is dat de meeste kinderen altijd nog langer willen spelen. Bij 1,5 uur en 2 uur krijg je halverweg een gratis pauze. Hierdoor houden ze het ook langer vol.

Ga bij het boeken uit van onderstaande tijden, dan zit je zeker goed.

7 tot 8 jaar: 1 uur lasergamen
8 tot 10 jaar: 1.5 uur laseramen
10+ jaar: 1.5 uur of 2 uur

Vooraf picknicken in de feesttent of achteraf marshmallows roosteren zijn altijd een succes!

N

Vriendelijke begeleiding

N

Compleet feestje

N

Moe maar voldaan naar huis

guns en vesten

Onze laserguns hebben een realistisch terugslag effect¹ en zijn volledig draadloos.

Wij gebruiken deze splinternieuwe lasergame guns als enige in Nederland!

De laserguns

 

  • Volledig draadloos
  • Terugslag effect¹
  • Realtime scores
  • Niet zwaar

Onze guns bevatten de nieuwste technieken en hebben een cool terugslag effect¹ als je schiet! 

Ze zijn niet te zwaar waardoor ze zowel voor kinderen als volwassenen goed draagbaar zijn maar toch realistisch aanvoelen. Je kan ook op je gun geraakt worden, dus pas op!

target vest

 

  • Optioneel
  • Comfortabel en licht
  • Trilfunctie op hitpoint

We spelen meestal met twee teams, een met camouflage vesten en een met zwarte vesten.

De schade van een hit is afhankelijk van waar je op het vest geraakt wordt!

Accessoires

  

Met een centrale Domination Box om te veroveren, med-kits en Base Stations wordt het spel extra spannend!

Je score kan je real-time bekijken en aan het eind kan je zien welk team en welke speler het beste gespeeld heeft.

¹ Het terugslag effect van de laserguns gebruiken we voor oudere kinderen en volwassenen op speeltijden vanaf 16:00 uur.

lasergamen voor volwassenen

Tactical LaserTag is voor volwassenen een high-action sport waarbij coördinatie en uithoudingsvermogen geen overbodige luxe zijn. Lasergamen is dan ook een activiteit bij uitstek voor bijvoorbeeld een teamuitje, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of om gewoon met een groep vrienden lekker actief buiten bezig te zijn. 

DE LASERGAME ARENA

Onze 3000m² grote outdoor arena is verdeeld in twee territoria met daartussen een grensgebied van 35m breed en 10 meter lang. Vanuit de basis achterin jouw territorium probeer jij met je team de basis van tegenstander te veroveren, of strijden jullie om de verovering van de centrale Domination Box.

TAKEN EN STRATEGIE

Binnen jouw team kunnen taken worden verdeeld, elk team kan een sniper, een medic, een stormtrooper met granaatwerper en reguliere spelers hebben. De juiste strategie bepalen is essentiëel in dit spannende spel! 

WAPENS, MUNITIE EN SCORES

Je krijgt beperkt munitie mee, een hoofdwapen en een pistool (van wapen wisselen doe je met een knop op je gun) en je hebt een beperkt aantal levens. Denk dus goed na over wat je doet!

Je scoort door andere spelers te taggen of door de basis van de tegenstander te veroveren. Voor elke Hit, Tag of Capture krijg je punten. Wordt je zelf geraakt of getagged, dan kan je score weer omlaag gaan.

Prijzen

Boektijd = Speeltijd.

Boek je 2 uur lasergamen dan is dat bij Zapteam dus ook je speeltijd.

15 minuten uitleg krijg je er gratis bovenop!

locatie zapteam outdoor

Outdoor lasergamen Gelderland: De Zapteam outdoor arena's liggen in de buurt van Arnhem en Ede; 5 minuten rijden vanaf de A50 en de A2. De arena in Wolfheze ligt op 10 minten lopen vanaf treinstation Wolfheze (via een makkelijke route). De arena in Oosterbeek is 10 minuten lopen vanaf treinstation Oosterbeek.

combineren

Wil je 45 minuten lasergamen en 45 minuten bijl gooien? Dat kan. Al onze activiteiten zijn combineerbaar. Wil je een gecombineerde boeking maken? Mail of bel ons even!

Outdoor lasergamen een leuke activiteit voor volwassenen! Zapteam Outdoor in Wolfheze, goed bereikbaar vanuit Arnhem, Nijmegen, Ede en Veenendaal.