Boogschieten

Concentreer je. Je blik gaat langs de pijl naar het centrum van de roos… Je spant de boog, trekt de pijl naar achteren. En dan schiet je! Raak! Of niet? Vaak is het eerst even oefenen, maar dan is boogschieten een verslavende sport waar je niet snel genoeg van krijgt.

Bij ZapTeam kan je boogschieten als hoofdactiviteit of in combinatie met een van onze andere activiteiten. Op een leuke manier leer jij deze spannende sport onder de knie te krijgen!

Leuk als actief kinderfeestje, maar zeker ook als familiedag of teamuitje.

 

Prijzen

Boektijd = Speeltijd.

Boek je 2 uur lasergamen dan is dat bij Zapteam dus ook je speeltijd.

15 minuten uitleg krijg je er gratis bovenop!

locatie zapteam outdoor

Outdoor lasergamen Gelderland: De Zapteam outdoor arena’s liggen in de buurt van Arnhem en Ede; 5 minuten rijden vanaf de A50 en de A2. De arena in Wolfheze ligt op 10 minten lopen vanaf treinstation Wolfheze (via een makkelijke route). De arena in Oosterbeek is 10 minuten lopen vanaf treinstation Oosterbeek.

combineren

Wil je 45 minuten lasergamen en 45 minuten bijl gooien? Dat kan. Al onze activiteiten zijn combineerbaar. Wil je een gecombineerde boeking maken? Mail of bel ons even!

Outdoor lasergamen een leuke activiteit voor volwassenen! Zapteam Outdoor in Wolfheze, goed bereikbaar vanuit Arnhem, Nijmegen, Ede en Veenendaal.